#MBO-4
#Amsterdam
#DenHaag
#Particulier
#DriejarigProgramma
#144studenten
#2Afstudeerrichtingen
#BrandBuilding
#EventDesign
kruisje

Aanmelden

Ontzettend leuk dat je wilt starten aan onze opleiding. Per jaar hebben we twee instroommomenten: direct na de zomer en in februari. Elk studiejaar hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat jij en I AM College een goede match zijn vindt er altijd een intakegesprek plaats.

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen, zodat jij precies weet waar je aan begint en wij een goede inschatting kunnen maken of jij in staat bent om ons uitdagende programma succesvol te doorlopen.

Aanmelden voor het intakegesprek kan eenvoudig tijdens je bezoek aan één van de open avonden of door je gegevens achter te laten in het onderstaand formulier.

Je ontvangt van ons altijd een bevestiging en informatie wat er van je verwacht wordt.

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen, zodat jij precies weet waar je aan begint en wij een goede inschatting kunnen maken of jij in staat bent om ons uitdagende programma succesvol te doorlopen. Voordat je jezelf officieel kunt inschrijven, doorloop je het selectietraject. Deze bestaat uit twee onderdelen:
  • het opsturen van een motivatievideo
  • deelname aan een selectiedag
Aanmelden voor het selectietraject kan eenvoudig tijdens je bezoek aan één van de open avonden of door je gegevens achter te laten in het onderstaand formulier. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging en uitgebreide informatie wat er van je verwacht wordt en hoe jouw selectietraject er uit ziet.

Naast hard werken ook veel plezier

Serious gaming

Inschrijving bij de KVK in de pocket

Scroll naar boven