#MBO-4
#Amsterdam
#DenHaag
#Particulier
#DriejarigProgramma
#144studenten
#2Afstudeerrichtingen
#BrandBuilding
#EventDesign

Stap 1 - Inschrijven als nieuwe student

1.1 Persoonlijke gegevens

Naam student(Vereist)
Adres(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Geboortedatum
Geslacht(Vereist)
Geslacht
Naam ouder/verzorger(Vereist)

1.2 Jouw vooropleiding

Een (gewaarmerkte) kopie van het diploma en/of cijferlijst dient met het inschrijfformulier te worden meegezonden of te worden toegestuurd aan I AM College voordat de opleiding start.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 2.

  1.3 De opleiding

  I AM College is een erkende MBO niveau 4 BOL opleiding. Voor de erkenning van de overheid hebben we de opleiding gebaseerd op de kwalificatiedossiers: ‘Marketing Communicatie Specialist’ (crebo 25727) en ‘Medewerker evenementenorganisatie’ (crebo 25749). Bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap staat I AM College geregistreerd onder Brin-nummer: 31GJ. De geplande studieduur van deze opleiding bedraagt 3 jaar.

  Het jaarlijkse collegegeld bedraagt €12.000 per jaar, in totaal €36.000,- voor drie studiejaren.

  De inhoud en inrichting van de opleiding en examenvoorzieningen zijn terug te vinden in de Studiegids en in de bijlages daarvan. Deze is te downloaden op onze website.

  1.4 Vestiging en startmoment

  Geef hieronder aan voor welk startmoment je jezelf in wilt schrijven. I AM College heeft jaarlijks twee startmomenten; 1. na de zomervakantie of 2. na de kerstvakantie.

  1.5 Akkoordverklaring

  In deze stap ga je over tot het officieel ondertekenen van de onderwijsovereenkomst. Je schrijft jezelf in, met goedkeuring van een ouder en/of verzorger, voor de duur van bovenvermelde opleiding en het gekozen startmoment. Je geeft hiermee aan dat je de studiegids en de algemene voorwaarden hebt gelezen en begrepen en daarmee akkoord gaat.

  Student(Vereist)
  Akkoord algemene voorwaarden(Vereist)
  Ouder of verzorger(Vereist)
  Akkoord algemene voorwaarden(Vereist)

   

   

  Ontzettend leuk dat je ervoor kiest om je in te schrijven bij I AM College. We kijken er enorm naar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

  Als je voorafgaande of tijdens het inschrijfproces vragen hebt kun je altijd direct contact met mij opnemen, ik help je graag verder. 

  Contactpersoon nieuwe studenten

  rutger

  -

  Rutger de Hamer
  Tel: 06 242 70 373
  rutgerdehamer@iamcollege.nl

  Scroll naar boven