#MBO-4
#Amsterdam
#DenHaag
#Particulier
#DriejarigProgramma
#144studenten
#2Afstudeerrichtingen
#BrandBuilding
#EventDesign

Kosten

I AM College is een particuliere school. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we vrij willen zijn om ons onderwijs helemaal volgens onze eigen visie in te richten. Dat betekent in Nederland dat we niet gesubsidieerd worden zoals het reguliere onderwijs. Uiteraard is I AM College een erkende mbo-4 opleiding.

Opleidingskosten

Collegegeld
Het collegegeld bedraagt €12.000 per jaar. Er kan gekozen worden om het collegegeld zonder extra kosten te betalen in 12 maandelijkse termijnen van €1.000. Het collegegeld wordt altijd voldaan d.m.v. automatische incasso.

Eenmalige kosten bij inschrijving
Kosten voor inschrijving en deelname introductieweek:  €450.

Geen extra kosten
Wij brengen gedurende je studietijd geen extra kosten in rekening voor boeken en excursies.

Online onderwijs en laptop

Op I AM College werken we veel met Google Classroom. Ook voor tekstverwerking, spreadsheets en presentaties maken we gebruik van de online tools van Google. Iedere student heeft daarom bijna iedere dag van zijn opleiding een goed werkende laptop nodig. De student is hier zelf verantwoordelijk voor.

Kosten expeditie

De kosten voor de expeditie aan het einde van het eerste jaar (€1000) worden volledig bij elkaar verdiend door de student zelf door hun deelname aan de verschillende sales challenges. Wij stellen de studenten hier hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor. Financiering door ouders of familie gaat compleet in tegen onze visie van ondernemend onderwijs.

Studiefinancering via DUO

Als je begint aan een erkende MBO opleiding heb je, ongeacht je leeftijd, recht op een ov-jaarkaart. Onze studenten kunnen vanaf 18 jaar ruim € 7.600,- tot € 10.300,- per jaar aan studiefinanciering ontvangen.

De studiefinanciering is opgebouwd uit een basisbeurs, aanvullende beurs en een lening. Hoe jouw studiefinanciering is opgebouwd is per persoon verschillend en afgestemd op je privé situatie. De grootste invloed op de hoogte van jouw studiebeurs is jouw woonsituatie; of je thuiswonend of uitwonend bent. 

Om een helder beeld te krijgen van de mogelijkheden raden we je aan om je te laten informeren door DUO zelf. Voor meer informatie: https://duo.nl/particulier/studiefinanciering.

Externe studielening VDZ

Een externe studielening is een interessante manier om de toegankelijkheid van goed onderwijs mogelijk te maken. I AM College is hiervoor een samenwerking aangegeven met VDZ.

VDZ is een organisatie met ruim 20 jaar ervaring in het adviseren en bemiddelen van financieringen, specifiek voor particulier onderwijs. Ons contactpersonen van het VDZ weten precies hoe onze opleiding in zijn werk gaat en kan daarom samen met jou en je ouders helpen bij een passende financieringsvorm die aansluit op jullie leenbehoefte. 

Een externe lening wordt altijd aangevraagd door je ouder/verzorger. Voor een financieringsadvies op maat kan deze direct contact opnemen met onze contactpersonen Bob de Vries of Paula Voortman via contact@vdz.nl of door te bellen naar (0900-9898) zij helpen je graag verder.

I AM Foundation

Wij zijn trots op de I AM Foundation. Samen met ondernemers en het bedrijfsleven stelt deze jaarlijks een aantal studiebeurzen beschikbaar voor studenten die op geen enkele andere manier het collegegeld kunnen financieren.

Voor meer informatie: www.iamfoundation.nl

Ron deelt zijn ervaringen

Winnaars 24 uurs Challenge

Personal Branding van Bram in het theater

Scroll naar boven