MissieWaar we voor staan

Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemerschap de sleutel is voor een succesvolle en duurzame toekomst. De tijd dat jonge mensen na hun school een baan voor het leven vonden, is definitief voorbij. Werk kunnen creëren, is in onze ogen het antwoord op een veeleisende en onbekende toekomst.
Juist praktijkgerichte jongeren verdienen een uitdagende en ondernemende opleiding waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen en waar ze het maximale uit zichzelf kunnen halen. I AM College is geen voorportaal van een vervolgopleiding maar een volwaardige op zichzelf staande vakschool waar talentvolle jongeren zich met plezier ontwikkelen tot ondernemende young professionals.
Wij nemen onze studenten serieus, luisteren écht naar ze en werken constant samen om hun leerproces te optimaliseren. Elke dag doen we het een beetje beter, zodat we samen werken aan het best denkbare programma dat één op één aansluit bij de ontwikkelbehoefte van elke individuele student.

gepersonaliseerde leerweg

elke student en zijn of haar talent staat centraal

intensieve begeleiding

100% contacturen met vakdocenten en coaches

leren in de praktijk

leren ondernemen door te ondernemen

leren in een team

elkaars talenten benutten en samenwerken

leren door doen

ontwikkelen van beroepsgerichte competenties

Fitheid

geïntegreerde ontwikkeling van persoonlijkheid, fysieke fitheid en sociale vaardigheid

talent maximalisatie

keihard werken om optimaal voorbereid te zijn op de toekomst

afgestemd op het jongerenbrein

wijze van leren afgestemd op moderne inzichten hoe jonge mensen leren

Visiewaar we voor gaan

I AM College biedt de leeromgeving waar jongeren zich ontwikkelen tot moderne ondernemers. Die weten wie ze zijn, wat ze willen en hoe ze dat gaan bereiken. Oftewel: zelfbewuste mensen die vol zelfvertrouwen hun ondernemende toekomst tegemoet gaan.
Kleinschalig met een persoonlijk karakter, in Amsterdam willen we uitgroeien tot een omvang van maximaal 220 studenten, 55 studenten instroom per jaar. Hierdoor kunnen we de kwaliteit waarborgen en het gepersonaliseerde onderwijs daadwerkelijk waarmaken.

BestuurWie de leiding hebben

Robert Stompff (onderwijs directeur), Robert Wijers (financieel directeur) en Rutger de Hamer (algemeen directeur) vormen samen het bestuur en zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen I AM College.
Het bestuur is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opleiding. Samen met een corps van excellente docenten, experts en coaches zorgen zij ervoor dat onze studenten dagelijks op een fijne plek komen, waar ze de veiligheid ervaren om zichzelf te mogen zijn en uitgedaagd worden zich optimaal te ontwikkelen.

Bestuur I AM College - Over I AM College - MBO Ondernemersopleiding Amsterdam
PartnersMet wie we samenwerken

I AM Foundation

I AM College is trots op de samenwerking met de stichting I AM Foundation waarmee we op maat gemaakte studiebeurzen kunnen aanbieden aan gemotiveerde en talentvolle jongeren die zelf niet in staat zijn om ons gepersonaliseerde onderwijs te financieren. Voor meer informatie www.iamfoundation.nl

Downloads

Voor het downloaden van de studiegids en andere documenten verwijzen we je graag naar de download pagina.