Missie & visieDE VAKSCHOOL VOOR ONDERNEMEND TALENT
////////////

Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemerschap de sleutel is voor een succesvolle en duurzame toekomst. De tijd dat jonge mensen na school een baan voor het leven vonden, is definitief voorbij. Werk kunnen creëren, is in onze visie het antwoord op een veeleisende en onbekende toekomst.

Juist praktijkgerichte jongeren verdienen een uitdagende en ondernemende opleiding waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen en waar ze het uiterste uit zichzelf kunnen halen. I AM College wil geen voorportaal van een vervolgopleiding maar een volwaardige op zichzelf staande vakschool zijn. Waar een kleine groep talentvolle jongeren zich met plezier ontwikkelt tot ondernemende young professionals die vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

Het is onze ambitie om in Amsterdam door te groeien naar een maximale omvang van 240 studenten. Vervolgens willen wij in alle provincies van Nederland een vestiging ontwikkelen van gelijke omvang.

gepersonaliseerde leerweg

elke student en zijn of haar talent staat centraal

intensieve begeleiding

100% contacturen met vakdocenten en coaches

leren in de praktijk

leren ondernemen door te ondernemen

leren in een team

elkaars talenten benutten en samenwerken

leren door doen

ontwikkelen van beroepsgerichte competenties

Fitheid

geïntegreerde ontwikkeling van persoonlijkheid, fysieke fitheid en sociale vaardigheid

talent maximalisatie

keihard werken om optimaal voorbereid te zijn op de toekomst

afgestemd op het jongerenbrein

wijze van leren afgestemd op moderne inzichten hoe jonge mensen leren

Initiatiefnemers - directie - team - RvCExcellent onderwijs
////////////

I AM College is een initiatief van Rutger de Hamer, Ingrid van Rossum en Robert Stompff, allen bevlogen en gedreven ondernemers met een schat aan kennis en ervaring over vernieuwend onderwijs. Zij hebben de handen ineen geslagen om dit excellente en innovatieve onderwijsprogramma op te zetten voor jongeren die dat in hun visie het hardst nodig hebben: de praktijkgerichte doeners van het mbo. Zij worden hierin ondersteund door excellente docenten, een inspiratieraad en een Raad van Commissarissen.

Downloads
////////////
Studiegids
Download
Studentenstatuut
Download
Privacyregelement
Download
Klachtenregeling
Download

AANVRAGEN RAPPORT KWALITEITSZORG

Aanvragen