De MBO Opleiding voor ondernemers

YOUR
FUTURE
IS NOW

I AM College is dé mbo vakschool waar je leert ondernemen dóór te ondernemen. Waar je in de praktijk aan de slag gaat met het talent dat jou uniek maakt. Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken. Daardoor ben jij in staat je eigen toekomst te realiseren met een erkend diploma op zak, een eigen bedrijf en vier jaar werkervaring.

Brochure aanvragen
I AM College Ondernemen MBO
I AM College - Vakschool Voor Ondernemend Talent - MBO Ondernemen - Ondernemersopleiding

Wat onze opleiding anders maakt

Een unieke visie op leren & ontwikkelen

In vier jaar brengen wij talentvolle jongeren de skills en attitude bij van een ondernemer. Hierdoor zijn ze in staat een bedrijf op te zetten en te runnen. Kortom unieke young professionals die zelfbewust zijn, goed kunnen samenwerken en zich continu blijven ontwikkelen.

gepersonaliseerde leerweg
intensieve begeleiding
leren in de praktijk
leren door doen
afgestemd op het jongerenbrein
leren in een team

I AM College in een notendop

Check onze brochure

Wil je meer weten over onze unieke ondernemersopleiding? Check dan eerst onze brochure waarin we I AM College in een notendop uitleggen. Vraag hem aan door je gegevens achter te laten!

Door het leren in de praktijk leer je hoe het echt gaat, je wordt uitgedaagd om te werken voor opdrachtgevers en echte klanten.

Jasmin

Ik heb voor I AM College gekozen omdat ondernemen in mijn bloed zit en ik zo snel mogelijk mijn eigen bedrijf wil starten.

Marnix

We zijn een kleine opleiding en kennen elkaar daarom goed. Het is erg gezellig, we helpen elkaar en ook buiten de opleiding gaan we veel met elkaar om. Zo zijn we met elkaar op wintersport geweest.

Ghislaine