Jong Ondernemen – Kelvin Boerma (Kalvijn)

Kelvin Boerma (Kalvijn) - Ondernemer, producent, Youtuber

Kelvin Boerma (Youtuber Kalvijn)

Kelvin Boerma aka Kalvijn is online ondernemer, producent en Youtuber. Onder de naam Kalvijn werkte hij zich binnen tien jaar op van een jongen van een Groningse koeienboerderij naar een van Nederlands meest invloedrijke makers met meer dan 1 miljoen subscribers. Hoe word je één van de grootste YouTubers van Nederland en welke uitdagingen komen daarbij kijken?

Van niks naar clicks

Deze zomer komt zijn boek uit, van niks naar clicks is de bijbel voor de toekomstige YouTube-ster. Samen met andere bekende YouTubers geeft Kalvijn tips & tricks waarmee toekomstig talent ook geniale video’s kan maken.

Interview: Kelvin Boerma

Hoe word je van een jonge videomaker op een zolderkamer een grote online programmamaker met een kantoor en personeel in Amsterdam? In deze aflevering van 7DTV gaat Ronnie Overgoor in gesprek met deze jonge ondernemer.


Hoe begin je met ondernemen? Gewoon, door te beginnen. Starten, doen, in actie komen en niet meer stoppen. In ‘Jong Ondernemen‘ vertellen we de inspirerende verhalen van ondernemers die het goede voorbeeld geven: hoe zijn ze begonnen en waarom? Wat waren de uitdagingen? Hoe hebben ze hun droom weten te realiseren?

Rutger
I AM

Rutger

Rutger is mede-oprichter van I AM College en bezit een onuitputtelijke drive om jongeren hun persoonlijk potentieel te laten inzien.